Beste Cultuuraanbieder,
Het zijn barre tijden, nu het coronavirus over de wereld raast. Het hele maatschappelijke leven is ontwricht en juist de zaken die kleur en smaak aan het leven geven zijn stil gelegd. Nu niet gezellig bij elkaar komen voor een koor repetitie, de voorbereidingen voor een jubileum optreden van de muziekvereniging in een keer stopgezet, een geplande expositie afgelast, de deuren van het museum gesloten en ga zo maar door. De grote vraag is nu, wanneer zullen zaken weer kunnen worden opgepakt? Op 21 april komt de volgende persconferentie en dan brengt minister-president Mark Rutte hopelijk iets meer helderheid over wat er in de komende tijd wel en niet mogelijk zal zijn.
Er komen weer andere tijden, dat is zeker. Door jullie wordt vast en zeker nu ook al nagedacht over die andere tijden waarin weer zaken kunnen, mogelijkheden zich weer aandienen, exposities weer kunnen openen en bijeenkomsten weer gehouden kunnen worden.
Het zit er dik in dat als er straks weer mogelijkheden zijn, iedereen snel van start wil gaan. Mogelijk worden veel zaken dan op dezelfde data gepland. De vindingrijkheid van besturen en leden zal vast ook hele goede plannen opleveren.
De website www.cultuurpleindefryskemarren.frl wil een ontmoetingsplaats zijn waar informatie wordt uitgewisseld en plannen worden gedeeld. Iedereen behoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ook is het goed om de gevolgen van deze crisis voor verenigingen, organisaties en kunstenaars te delen. Op de pagina Actueel is de kop Corona aangebracht. Hier kunnen gedachten, meningen, plannen van concerten, bijeenkomsten en exposities geplaatst worden.

U kunt bij ons een datum reserveren voor een expositie, concert of bijeenkomst. Wij plaatsen uw activiteit in de agenda met de aanduiding reservering. Als zaken definitief door kunnen gaan veranderen wij de reservering in de definitieve aankondiging. De vraag en aanbod pagina kan worden gebruikt voor het uitwisselen van zaken en suggesties kunnen worden ingebracht.

Samen komen wij verder!

Stuur een mailtje met uw datum, vraag en tekst naar info@cultuurpleindefryskemarren.frl

Met een vriendelijke groet van Cultuurplein de Fryske Marren, Johan Heegsma, telefonische informatie 0622543320

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment