De Gaasterlandse Natuurweek, week vol activiteiten in én over de natuur, biedt jong en oud(er) talent graag een podium aan! Wil jij je talenten tonen aan het publiek?

Op de Groene Markt, aftrap van de Gaasterlandse Natuurweek en inmiddels uitgegroeid tot een sfeervol festival met live muziek, workshops, kinderdorp en zo’n 80 kramen vol bijzondere producten, mochten we vorig jaar ruim 4.500 bezoekers verwelkomen. Dit jaar wordt de markt georganiseerd op zondag 20 oktober en zoeken we nog vrijwilligers voor straattheater, muziek (akoestisch) en groene workshops.

Voor de sprookjesachtige Nacht van de Nachtwandeling op zaterdag 26 oktober zijn we op zoek naar vrijwilligers die willen vertellen, die akoestisch een instrument bespelen of willen zingen/dansen in het Rijsterbos.

Ben jij muzikaal of creatief en wordt het tijd om je kunsten aan het publiek te tonen? Of zit je vol leuke ideeën die je met ons wilt delen? Stuur dan een mailtje naar administratie@marenklif.nl.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment