Lûd (Geluid): Het project van Kunstkring Gaasterland in samenwerking met Keunstwurk heeft meegedaan met de programmapresentatie LF2018 oftewel Culturele Hoofdstad 2018 op 3 oktober in het centrum van Leeuwarden. Met een live tv-uitzending werd alles strak gepland in een tijdsschema. De presentatie van Lûd werd helaas iets te snel afgekapt doordat het (hoe is het mogelijk) geluid niet hard genoeg was ingesteld door de programma technici. Maar niet getreurd, met trots presenteren wij nu de website www.lud.frl. Alle informatie over dit bijzondere project met geluidskunst is hier te vinden. Dat in het Rijsterbos in Rijs in de herfst van 2018 een ander geluid te horen zal zijn is zeker als wij de financiën rond krijgen. Wij houden u op de hoogte.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment