Johan Heegsma en Cees de Boer hebben namens Cultuurplein De Fryske Marren aan de fracties van de politieke partijen in de Fryske Marren een manifest overhandigd. Het manifest is gericht aandacht te vragen voor beleid t.a.v Kunst en Cultuur en Cultuurplein in de raadsperiode 2018 – 2022.
Het manifest bevat de visie, missie en het doel van Cultuurplein De Fryske Marren en de speerpunten voor 2017/18. In het manifest zijn aanbevelingen opgenomen voor de partijprogramma’s van partijen voor de verkiezingen in het voorjaar van 2018.
In alle fracties was intense belangstelling voor wat er op het Cultuurplein De Fryske Marren aan de orde is. Ook u kunt van de inhoud van het manifest kennis nemen.

Lees hier het manifest

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment