Het project Knooppunt Joure geeft iedereen de ruimte om afscheid van de rotonde te nemen door nog eenmaal te voet het ‘laatste rondje’ op de rotonde te maken. De datum is bekend: 14 oktober 2017.

Het wordt een groot evenement. Culturele verenigingen, sportverenigingen, ondernemersverenigingen en andere verenigingen uit de omgeving kunnen zich hier presenteren of een activiteit organiseren. Er zijn al grootse plannen. Muziekvoorstellingen, theater, een hardloopwedstrijd, en u kunt meer informatie ontvangen over LF2018.

En natuurlijk is het Cultuurplein ook aanwezig op dit grote evenement. Wij als deelnemers aan het Cultuurplein staan er met koffie/thee en wij willen graag met u kennismaken en u informeren over het Cultuurplein De Fryske Marren.

Graag tot ziens op de 14e!

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment