Cultuurplein De Fryske Marren is een project dat gaande wordt gehouden door enthousiaste mensen op basis van vrijwilligheid. Wij hebben (nog) geen vaste organisatievorm, wij zijn feitelijk een werkgroep. De leden van de werkgroep zijn op verschillende manieren betrokken bij diverse vormen van kunst en cultuur. Nog niet alle disciplines zijn vertegenwoordigd; wij zoeken versterking!

Zo zijn de bibliotheken, de musea en het Kunstcentrum It Toanhûs en de Cultuurcoaches in de werkgroep aanwezig, maar ook de stichtingen die concerten en voorstellingen en exposities organiseren, de koren en muziekverenigingen en toneelsector.
Wij zoeken nog aanvulling. Wij missen b.v. de sector actieve kunstbeoefenaars, schilders, beeldhouwers maar ook fotografen. Ook missen wij in onze groep  mensen die actief betrokken zijn bij historische verenigingen of werkgroepen.
Wij informeren je graag over wat wij doen en willen bereiken. Belangrijk voor deelname is te weten  dat  de 6 bijeenkomsten per jaar steeds op de ochtend plaatsvinden. Voor informatie kun je contact op nemen met Johan Heegsma.

E:  jentheegsma@planet.nl
T: 0514601021

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment