Kom kennismaken, kennis delen, brengen en halen!

Het Cultuurplein nodigt u van harte uit voor een inspirerende bijeenkomst op woensdagavond 31 mei in Bibliotheek Joure. De avond begint om 20.00 uur. U bent welkom vanaf 19.45 uur. Wij brengen graag samen in beeld hoe uw organisatie kijkt naar cultuur, welke rol het Cultuurplein volgens u kan spelen en wat u van de lokale politieke partijen verwacht. Ook gaan we kijken naar wat we elkaar kunnen bieden en hoe we elkaar kunnen versterken.

Programma:
19.45 Inloop en Ontvangst
20.00 Welkom en kennismaking
20.15 Wat is Cultuurplein De Fryske Marren? Kort maar krachtig!
20.30 Inspiratie
21.00 Interactief aan de slag
22.00 Tijd om na te praten met een hapje en een drankje

Aanmelden:
Wij nodigen u van harte uit voor de bijeenkomst in Bibliotheek Joure op woensdag 31 mei om 19.45 uur.
I.v.m. de organisatie vragen wij u zich aan te melden. Laat u ook even weten met hoeveel personen u komt? Dit kan bij Cees de Boer, lid Cultuurplein en bestuurslid Iepenloftspul Bantegea.
E-mail: boer.de.c123@gmail.com

Oproep:
Als voorbereiding op deze avonden zou het geweldig fijn zijn als wij bij het Cultuurplein de jaarplannen van 2016 van verenigingen en stichtingen, coöperaties, individuele kunstenaars en collectieven zouden kunnen inzien en bestuderen. Als er geen jaarplannen zijn kan ook een jaarverslag als zodanig dienst doen.
U bewijst ons een dienst als u deze stukken, op korte termijn, stuurt naar Johan Heegsma, Sportfjild 17, 8561 GP Balk of per e-mail naar jentheegsma@planet.nl.
De belangenbehartiging waar het Cultuurplein voor staat kan pas helemaal goed gaan functioneren als er een intensief contact is met het grondvlak. Wij nodigen u uit om nu al over zaken die u relevant vindt contact op te nemen met het Cultuurplein door een bericht te sturen aan of te bellen met Johan Heegsma.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment